2014. július 4., péntek

Szüljön gyereket Orbán Viktor!

Ki ez az Orbán és mit képzel magáról? Milyen jogon avatkozik bele a családok magánügyeibe?

Szerintem minden családnak joga van eldönteni, hogy szeretne e még gyermeket! Mi az, hogy csak 40 éves kor után kötetheti le magát egy nő? Nem számít, hogy a család mit akar! Nem számít, hogy már van gyermek a családban és nem akarnak több gyermeket vállalni a kilátástalan jövőre tekintve.
Nem számít, ha az embernek már arra sincs pénze, hogy gyalog hazamenjen!

Az orvosok nem ajánlják a fogamzásgátlók szedését 35 éves kor fölött, különböző problémák kialakulása miatt. Ilyenkor mi a teendő? Szokjunk vissza a zokniban való lábmosáshoz? Esetleg szüljenek a nők még néhány gyereket, hogy Orbánia nagyvezére püfölhesse a mellét a statisztikák javulása miatt?

Orbán Viktor olyan jól teljesít, hogy majdnem kisodródik az ország! Vissza is vehetne a lendületből, mert az ő teljesítménye csak a haverjaira értelmezhető pozitív értelemben. Szüljön gyereket Lázár Jani meg Rogán Todi.  Rogánnak amúgy sem okozna problémát még néhány gyerek. A dinamikussan növekvő házban bőven elférnének!

A végén majd kitalálja valamelyik fideszes ingyenélő, hogy vonják meg a közmunkát a szülni nemakaró családoktól! Vagy inkább ne adjak ötleteket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése